Kiemelt ajánlatok, hírek, akciók

Tájékoztatás a koronavírus fertőzések miatt bekövetkező változásokról

Tisztelt Ügyfeleink!

2019. decemberében a kínai Vuhan városából indult koronavírus terjedése elérte Európát. Március 4-én hazánkban is megjelentek az első fertőzöttek, melyek száma folyamatosan emelkedik. A környező európai országok tapasztalataiból kiindulva Magyarországon is a fertőzöttek számának emelkedésével kell számolnunk. Bár arra törekszünk, hogy ez a mindennapi ügymenetet a lehető legkevésbé érintse, a korábbi munkamenetek megváltozásával kell számolnunk, számos elkerülhetetlen korlátozást kell majd meghoznunk a jövőben, többek között lehet olyanokat is, melyeket még csak nem is sejtünk.

Március 12-étől az Önök és a munkatársaink egészségének megőrzése érdekénben Ügyfeleinket az Ormay udvari iroda zárt légterén belül már nem tudjuk fogadni. A javításra vagy adatmentésre hozott eszközök leadását, az elkészült munkák átvételét ablakon keresztül tudjuk biztosítani. Mindez - mivel erre az ügyféltér kialakításakor nem voltunk, nem lehettünk felkészülve, - számos kényelmetlenséggel jár, melyekért megértésüket kérjük. 

Kérjük továbbá, hogy indulás előtt mindenléppen tájékozódjanak az aktuális helyzetről, vagy itt a weboldalunkon, vagy ha lehetőségük van rá, inkább telefonon. Honlapunkon igyekszünk megjeleníteni a legfontosabb információkat, mely cégünk működése és az Önök kiszolgálása szempontjából fontos.

A fent említett okok miatt már most számolni kell azzal, hogy a leadott munkák javítási határideje, minden erőfeszítésünk ellenére megnőhet.

Tisztelettel:

APOSTOL Informatika Kft.

| 2020.03.15. | Vissza |